Friday, 2 July 2021

Life Shake Perisa Elderberry

Assalamualaikum semua


Kejutan dari Shaklee bulan lepas, Esp sachet dikeluarkan. Akak dah order, on the way la tu. Dah sampai nanti akak update kesenangan bila bancuh Esp sachet ni ya.



Bulan ni ada lagi kejutan tetapi buat permulaan diberikan kepada Leader yang efektif. Shaklee keluarkan produk baru iaitu Life Shake Mixed Soy Protein. Esp kan perisa vanilla. Tetapi Life Shake ni perisa Elderberry. Mesti sedapkan, Ala-ala soya campur elderberry, tak sabar nak rasa.

Satu canister Life Shake ni mengandungi 589 gram. 

Life Shake bagus untuk melindungi tubuh badan kita daripada virus dan infeksi dengan meningkatkan atau menguatkan sistem imun. Ia merupakan nutrisi terbaik, bukan sekadar protein soya tetapi juga daripada biji chia dan biji labu. Mengandungi enzim dari buah betik dan nenas.

Life shake mengandungi Elderberry iaitu beri super yang kaya dengan antioksida yang digunakan secara tradisional untuk mengawal simptom demam dan selesema. Elderberry kaya dengan nutrien antioksidan iaitu Antosianin Polifenol, Asid Fenolik, Flavanol dan Vitamin A, B dan C.

Nilai ORAC (Kapasiti Penyerapan Radikal Oksigen) bagi elderberry adalah yang tertinggi iaitu 14700 berbanding beri antioksidan yang lain.



Selain meningkatkan sistem imun, Life shake juga membantu kita mendapat hidangan yang berkhasiat untuk lebih bertenaga, mengenyangkan, mengekalkan berat badan yang sihat dan membantu penghadaman.


Cara nak bancuh senang je, campurkan air sejuk atau suam (300ml) dengan 2 scoop Life shake. Kacau, dah boleh minum. Kalau guna shaker, goncang je la, pun boleh, lebih cepat boleh minum.

Berminat nak cuba boleh je contact akak YATI klik http://www.wasap.my/60173657125

Pengedar Shaklee Cheras Bangi Penang


No comments:

Post a Comment