Friday, 25 June 2021

Esp Sachet Best ni

 Assalamualaikum semua

Belum terlambat rasanya nak update kat semua. Sebelum-sebelum ni ada je yang tanya trial pax untuk Esp shaklee Best ni. Al maklum la ada je yang masih ragu-ragu nak beli satu canister gara-gara takut tak boleh nak telan...



Ha.. sekarang dah ada dalam sachet senang la, koyak, tuang, masuk air, kacau-kacau atau shake je dah boleh minum... Yang paling penting, boleh la masuk handbag kan, tak perlu nak usung satu canister kalau nak ke mana-mana.

Memang excited semua dibuatnya.

1 kotak ada 10 sachet.

Yang bestnya hingga hujung bulan ni ada promosi Beli 3 kotak dapat percuma 1 kotak. 





Memang untung sangat la kan beli sekarang Esp Sachet Best ni. Boleh la kongsi dengan kawan-kawan atau family.

Berminat nak cuba boleh je contact akak YATI klik http://www.wasap.my/60173657125

Pengedar Shaklee Cheras Bangi Penang


No comments:

Post a Comment