Friday, 9 July 2021

Mendoakan Orang Yang Bersin Jalan ke Syurga

Assalamualaikum semua

Masih ramai yang tidak tahu, salah satu amalan kecil yang berpahala besar yang boleh membawa kita ke syurga adalah mendoakan orang yang bersin.


Friday, 2 July 2021

Life Shake Perisa Elderberry

Assalamualaikum semua


Kejutan dari Shaklee bulan lepas, Esp sachet dikeluarkan. Akak dah order, on the way la tu. Dah sampai nanti akak update kesenangan bila bancuh Esp sachet ni ya.



Friday, 25 June 2021

Esp Sachet Best ni

 Assalamualaikum semua

Belum terlambat rasanya nak update kat semua. Sebelum-sebelum ni ada je yang tanya trial pax untuk Esp shaklee Best ni. Al maklum la ada je yang masih ragu-ragu nak beli satu canister gara-gara takut tak boleh nak telan...