Sunday, 15 October 2017

Suplemen untuk kurangkan sakit gigi

Assalamualaikum semua

Sakitnya gigi Tuhan sahaja yang tahu. Walaupun hanya sesekali kena memang tak tertahan rasanya. Terutama jika sakit ketika hamil. Agak tersiksa sebab tidak boleh mengambil sebarang ubat sesuka hati tanpa arahan daripada doktor.



Baru2 ni ada seorang kawan yang nak urgent suplemen untuk kurangkan sakit gigi. Malam tu mula2 akak suggest 2 je iaitu vitamin c dan ostematrix. 

Esok paginya akak suggest lagi 1 iaitu b complex bila sakit gigi ni ia melibatkan saraf jugak.

Alhamdulillah... dia setuju. Waktu lunch sanggup akak lunch lambat semata2 nak cod kat dia. 

Lepas beberapa hari akak follow up balik. Dan dapat feedback positif.


Seronok tau dapat bantu orang lain kurangkan sakit dan lebih sihat. Rasa nak lompat bintang tinggi2... syukur dia serasi.

So kepada sesiapa yang alami masalah yang sama boleh la amalkan 3 suplemen di atas ye. Bukan hanya untuk sakit gigi sebenarnya tetapi banyak manfaat lain yang akan dirasai. Antanya menguatkan imun badan lawan penyakit, kurangkan stres, cantikkan dan sihatkan kulit seterusnya menghilangkan sakit dan lenguh badan.

Sangat2 berbaloi jika diamalkan setiap hari. In shaa allah 😊

Selain itu jangan dilupa berdoa kepada yang menyembuhkan




Jika berminat boleh hubungi akak YATI http://www.wasap.my/60173657125

#pengedarShakleeCherasBangiPenang


No comments:

Post a Comment