Thursday, 14 September 2017

Pentingkah Berinteraksi Dengan Janin

Assalamualaikum semua

Berinteraksi dengan janin? Pentingkah? Sebagai ibu bapa kita perlu faham bahawa pendidikan awal kanak2 bermula sejak bayi masih dalam kandungan.


Wednesday, 13 September 2017

Tips pemakanan : Suku Suku Separuh

Assalamualaikum semua

Apa yang kita makan hari ini menentukan tahap kesihatan diri kita sendiri. Jika kurang sihat apa yang perlu dibuat ialah check semula apa yang dimakan. 

Tuesday, 12 September 2017

Resepi Mak : Kari Ikan Tenggiri

Assalamualaikum semua

Sesekali nak jugak akak kongsikan resepi kat blog ni kan. Macam biasa la resepi off course mak yang bagi. Tak ingat sejak bila mak ajar tapi mungkin bila dah selalu kena tolong mak kat dapur secara tak langsung melekat jugak di ingatan kan. Tu la untungnya, kalau malas tolong memang tak kan ingat la kan... hihi