Tuesday, 4 July 2017

Awat Kurus Sangat???

Assalamualaikum semua

Selamat Hari Raya, maaf zahir batin.

Alhamdulillah.. tahun ni dapat lagi bersama beraya dengan mak abah dan adik beradik di Penang. Sepatutnya giliran balik Perak tahun ni tapi disebabkan En Suami tak dapat cuti dan berkerja di hari raya so tukar plan la.



Bukan akak punya idea sebenarnya. En suami yang cadangkan. Dan akak bila dah dapat green light apa lagi terus setuju.. hihi... senyum lebar akak. Syukur sangat... kebetulan adik balik bercuti dari Mesir.  Tahun depan belum tentu lagi dapat bersama.

Sebelum balik ke kampung memang akak dah agak mesti akan ditanya dengan soalan cepu mas. Nak tau soalan apa? AWAT KURUS SANGAT??? 

Tapi akak memang dah standby jawapan la siap2. Sorang pakcik syorkan makan vitamin. Pakcik ni lupa ke akak ni kan tokey vitamin shaklee.. cuma mungkin akak menyusukan 2 orang anak sekaligus dalam satu masa sebab tu belum ada rezeki menggemukkan badan sikit. Makan dah banyak tapi 'tak dan' jadi isi. Redha je la kan.

Nak tau apa rahsia akak makin kurus?

Untuk tambah berat kena minum Esp dan Meal shakes selepas makan.

Tapi selalunya akak minum sebelum makan. Pastu kenyang la perut akak ni. hahahha.. Memang kalau dapat konsisten minum setiap hari sebelum makan akan membantu kurangkan berat badan apabila kalori dibakar.

Akak tak suruh percaya tapi cuba la ye.

Kepada yang ada masalah gastrik dan diabetis juga digalakkan minum.

In shaa allah membantu.

Kepada yang nak cuba boleh contact :

www.wasap.my/60173657125
Yati
Pengedar Shaklee Bangi Cheras Penang






No comments:

Post a Comment