Sunday, 30 April 2017

Testimoni Suplemen Untuk Anak2

Assalamualaikum semua


Agak teruja hari ni bila dapat feedback positif. Kawan akak sorang ni ada belikan anak2nya suplemen iaitu Meal shakes dan Vitalea for children baru2 ni.

So selepas beberapa hari akak follow up la. Dah jadi tanggungjawab kan kena follow up setiap kali dah jual produk kat customer.

Alhamdulillah... lega akak tau. Sangat serasi dengan anak2nya. Allah izin. Anak yang sebelum ni kurang berselera dah mula makan nasi. Tak la termenung je si ibu dok fikir nak masak apa bagi anak makan kan.

Yang bagusnya kedua2 suplemen ni mengandungi nutrisi lengkap. So ibu2 x perlu risau kalau si anak memilih makan, yang selalunya kebanyakan kesnya ialah tak nak makan sayur.

Risau jugak kalau tak cukup serat lain pulak masalah timbul nanti antaranya sembelit.

Bila sembelit banyak pula ragam yang lain nanti kan. Sape yang susah? Ibu jugak... hihi... 

Meal shakes juga sangat membantu masalah sembelit.

Kita ikhtiar je kan. Kena yakin Allah yang bagi ia berkesan atau tidak.

In shaa allah lepas ni si ibu pulak nak try vitamin c shaklee.

Sangat2 dialukan.

Seronok tau berkongsi manfaat produk yang kita yakin dapat bantu orang lain lebih sihat.

Nak cuba boleh hubungi :
http://www.wasap.my/60173657125
Facebook akak : Norhayati Zainon

No comments:

Post a Comment