Tuesday, 18 April 2017

Krim Serbaguna Shaklee - Ready Stock

Assalamualaikum semua



Buat customer tersayang akak dah ready siap2 banyak stok Herbal Blend Multipurpose Cream ni. Sape mau roger je akak. Nak pos boleh, nak pick up boleh, nak cod pun boleh untuk kawasan yang berdekatan Cheras dan Bandar Baru Bangi.


Apa yang best sangat dengan krim ni? Meh akak story sikit.

Yang first sekali akak nak bagitau krim ni Paraben Free.

Apa manfaat krim ni?
1. Menghilangkan gatal2 akibat gigitan nyamuk dan semut
2. Membantu memudarkan parut jerawat dan parut akibat chicken pox
3. Membantu menghaluskan kulit tumit yang kasar dan pecah
4. Mengecutkan jerawat
5. Melegakan demam dan selesema
6. Sesuai dijadikan losyen
7. Melegakan ruam dan ekzema atau ruam susu

Krim ni boleh juga disapu di muka baby. Tak perlu risau sebab krim ni semulajadi. Kalau losyen atau krim lain kan doktor akan pesan kena jauhkan daripada kanak2. Mesti ada sebab kan. Bukan apa tak nak la ambil risiko kalau kanak2 termakan ke. Kita tak tahu apa bahannya kan.

Makngah akak ada share krim ni juga sesuai kita guna kalau terkena minyak panas. Tapi mula2 kena tu alirkan air lama2 dulu untuk hilangkan panas. Pastu sapu krim ni. In shaa allah membantu sangat. Makngah bawa sampai ke Australia tau krim ni. Adik bongsu akak pulak bawa ke Mesir.. memang banyak manfaatnya so harus la ada setiap masa kan.

Nak tau lebih lanjut tentang krim ni boleh wassap akak ye 017 365 7125.

Facebook akak : Norhayati Zainon











No comments:

Post a Comment