Thursday, 2 March 2017

Status Keahlian Shaklee EXPIRED?

Assalamualaikum semua

Sejak beberapa bulan yang lalu Shaklee telah menetapkan keahlian Shaklee perlu direnew setiap tahun dengan bayaran sebanyak RM30. Apabila kita renew kita akan menerima 3 voucher RM10, so total RM30. Nampak tak kat situ sebenarnya kita tak perlu bayar pun. 3 voucher yang diberikan boleh digunakan ketika membeli produk Shaklee.

Sebenarnya ada kaedah lain yang boleh digunakan. Dengan pembelian 200uv kita layak menerima FREE AUTOMATIC RENEW. Macam akak hari tu memang kumpul2 order customer sampai cukup 200uv baru order dalam satu resit, so dapat Free la kan. Bijak kan akak ni?


Shaklee dah guide so kita follow la yang mana boleh jimat dan menguntungkan.

Start bulan ni kalau buka kat https://www.shaklee2u.com.my/ dah boleh nampak status dah tak aktif, dah jadi EXPIRED. Jangan panik. Shaklee masih buka peluang dan tawarkan untuk renew keahlian tu last hingga 31 March 2017. So, jangan bertangguh lagi. Renew sekarang! Sangat rugi kalau x renew. Kalau x renew lepas ni dah tak dapat nikmati produk Shaklee dengan harga ahli lagi, kena beli dengan harga retail. MAHAL kot. Dan kalau nak jugak harga ahli kena daftar semula dengan bayar RM79.50 (member kit dan postage), sedangkan peluang hari ini boleh dapat FREE renew atau renew dengan RM30 dapat voucher RM10. Fikir2kan yang mana lagi untung. Mungkin sekarang kita tak nak beli produk Shaklee, suatu hari nanti mungkin kita akan beli. Jangan fikir lama sangat tau. Please take action.

Sebenarnya bila fikir2 balik ada sebab kenapa Shaklee buat macam ni. Syarikat MLM yang lain dah lama pun kenakan untuk renew keahlian ni. Dah tak ada yang membership seumur hidup. Bila Shaklee buat macam ni baru nampak siapa yang betul2 nak Shaklee.

Nasihat akak sila pejam mata invest RM30 dan renew. Yang pasti pulangannya kita sebagai ahli shaklee yang dapat.

UNTUNG TETAP UNTUNG.

Sekian 😊






No comments:

Post a Comment