Thursday, 2 March 2017

Pengalaman Bengkak Susu

Assalamualaikum semua

Sape pernah rasa bengkak susu? Sakit ke?



Ikut pengalaman masa baru lahirkan Nisa memang akak kena bengkak susu. Akak memang ambil ESP untuk milkbooster. Apa lagi memang sakit la bila breast rasa tegang, dan penuh.... rasa berat jugak tau. Yang paling tak tahan sampai rasa nak demam.

Memang dah cakap dekat Akmal nanti baby dah lahir Akmal tak boleh susu ibu lagi tau. Dia pandang ja. Angguk pun tak geleng pun tak.

Memang mula2 dah cuba elak supaya tak bagi Akmal minum susu ibu. Risau tak cukup pulak untuk baby Nisa.
Akmal buat perangai nak jugak susu ibu. aduuuhhhh... pening jugak kepala ibu ni. Memang tak miss la telan b complex. Bantu kurangkan stres.

Nak jadikan cerita masa bengkak susu pam tak ada lagi. Cakap dengan mak, ni kalau bagi Akmal sat ja setel masalah ni. hahaha. mak setuju pulak. Memang rezeki Akmal la, tercengang jugak bila ibu Offer dia minum susu ibu. Memang kekenyangan sampai tertidur.

Kepada ibu2 di luar sana yang alami masalah yang sama boleh cuba amalkan LECITHIN SHAKLEE..



Sangat2 membantu 😊 Lecithin juga bantu pecahkan lemak. Jadi peluang nak dapat berat badan ideal terbuka luas la kan.


No comments:

Post a Comment