Friday, 10 March 2017

Krim Serbaguna Untuk SEMUA



Assalamualaikum semua

Mula berkenalan dengan HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM ni masa Akmal Hafiz kena ruam kat pipi masa baby. Kesian dia. Rasa tak de pun susu meleleh kat pipi dan kalau ada pun mesti lap cepat2.



Muka Akmal Hafiz lagi teruk dari gambar baby kat atas ni. Masa tu terbuka hati nak try krim Shaklee ni. Sapu nipis2 especially setiap kali lepas mandikan dia. Alhamdulillah... nampak semakin kurang ruam tu dan lama2 hilang dah ruam tu. Semenjak tu memang pastikan sentiasa ada stok kat rumah. Kena gigit nyamuk atau semut atau tiba2 gatal2 pun sapu je krim ni.

Krim ni sesuai untuk seisi keluarga tau. Boleh dibuat losyen, ramai jer yang sapu kat tumit kaki yang kasar. In shaa allah licin ja nanti.

Selalu jugak sapu kat dada dan belakang anak kalau demam atau batuk atau selesema. Rasa dingin dan sejuk tu bagi anak rasa lebih lega.

Untuk yang nak ikhtiar hilangkan parut juga boleh cuba. Yang bestnya krim ni Paraben Free dan semulajadi. Tak melekit. So kalau berpeluh pun tak rasa rimas.

Kepada yang alami kulit alergik mesti tak boleh sesuka hati guna krim kan. Jangan risau krim Shaklee terbukti Selamat, Berkesan dan Semulajadi.

Berminat?? Sila hubungi Yati di talian 017 - 365 7125 atau add fb https://www.facebook.com/Nor Hayati dan jangan lupa like fanpage Yati https://www.facebook.com/pages/Vitamin-Sihat-Cantik


* Supplemen / vitamin bukanlah ubat. Pengambilan supplemen adalah bertujuan untuk mengisi kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh badan akibat diet harian yang tidak seimbang.





No comments:

Post a Comment