Monday, 6 March 2017

Gaji x cukup : Itu Petanda Wajib Tambah Income

Assalamualaikum Semua

Setiap bulan dapat gaji. Tapi x sampai gaji seterusnya dah zero dalam account bank dan dah x de cash. Apa maknanya tu? Ramai yang tau jawapannya tapi buat x tau.

Kalau kita x ubah diri kita sekarang sampai bila2 pun situasi yang sama akan berulang dan boleh jadi semakin teruk. Cuba fikir sejenak 😅


Kalau dah berkeluarga dan dah beranak pinak macam mana?

Kalau masih single pun jangan lupa kita ada tanggungjawab kat ibu bapa kita, so macam mana?

Hidup kena diteruskan, kita pilih nak hidup lebih selesa atau merana?

Kalau nak hidup lebih selesa bertindak lah sekarang 😊

Macam semai benih, Lagi lambat kita mula lagi lambat la kita tuai hasilnya.

Akak nak ajak semua sama2 jana pendapatan bersama Shaklee. Tapi diingatkan awal2 Shaklee bukan bisnes goyang kaki atau skim cepat kaya. Agak2 nak tambah income RM500 sebulan kita usaha untuk itu. Nak lebih kena usaha lebih la kan.. Ada cara yang kita boleh buat step by step. Yang penting kita tak akan dibiarkan terkontang kanting sorang2. Kita bisnes berjemaah. x faham tanya. semua x lokek ilmu untuk dikongsi bersama.

Boleh mulakan dengan 1st step iaitu daftar ahli dengan modal serendah RM79.50 (member kit dan postage). Akak berani jamin bila semua dapat bonus yang Shaklee bagi pasti balik modal. Dan pastinya akan dapat lebih dari tu. Dengan percutian dan umrah percuma dan juga car bonus semua orang nak kan 😊

Tulis impian kita hari ini dan usaha ke arahnya melalui Shaklee impian kita akan tercapai 😊

Pastikan juga kita ada Big Why kenapa kita nak berjaya dengan Shaklee ok 😊😊😊



Berminat?? Sila hubungi Yati di talian 017 - 365 7125 atau add fb https://www.facebook.com/Nor Hayati dan jangan lupa like fanpage Yati https://www.facebook.com/pages/Vitamin-Sihat-Cantik


* Supplemen / vitamin bukanlah ubat. Pengambilan supplemen adalah bertujuan untuk mengisi kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh badan akibat diet harian yang tidak seimbang.

No comments:

Post a Comment