Saturday, 4 March 2017

Bagaimana nak cepat sembuhkan luka Selepas Pembedahan?

Assalamualaikum semua

Ibu hamil yang tunggu hari nak bersalin off course mengharapkan dapat bersalin secara normal dan bukan pembedahan. Walau bagaimanapun ada faktor2 tertentu yang menyebabkan si ibu terpaksa memilih untuk dibedah. Bukan atas kerelaan hati tetapi disebabkan oleh faktor risiko yang boleh membahayakan si ibu dan bayi dalam kandungan.


Ingat lagi orang selalu cakap better bersalin normal senang sikit nak jaga masa berpantang. Memang masa bersalin normal sakit tak tau nak cakap macam mana kan. Tetapi mengikut pengalaman kawan2 bersalin secara pembedahan tetap akan rasa sakit juga bila pisau toreh perut. Adoiiii la... Alhamdulillah.. akak bersalin 4 orang anak semua normal.

X kisah la normal atau pembedahan si ibu tetap akan sakit dan akan luka. Bagaimana nak cepat sembuhkan luka tu?

Akak cadangkan ESP dan Vitamin C Shaklee. Kedua2nya juga membantu kuatkan imun badan dan menghilangkan parut.

Akak selalu ingatkan customer supaya konsisten amalkan sesuatu suplemen supaya dapat hasil yang terbaik. Yang penting kita ikhtiar In shaa allah serasi, sembuh dan semakin sihat.

Berminat?? Sila hubungi Yati di talian 017 - 365 7125 atau add fb https://www.facebook.com/Nor Hayati dan jangan lupa like fanpage Yati https://www.facebook.com/pages/Vitamin-Sihat-Cantik


* Supplemen / vitamin bukanlah ubat. Pengambilan supplemen adalah bertujuan untuk mengisi kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh badan akibat diet harian yang tidak seimbang.

No comments:

Post a Comment