Sunday, 26 February 2017

Vitamin Mata

Assalamualaikum semua

Rasa x senang duduk selagi x share testimoni Carotomax ni. Carotomax ni terkenal sebagai vitamin mata. Tapi banyak lagi manfaat lain sebenarnya.Testimoni 1 🌻

Testimoni diri sendiri. Dulu akak pakai spek sebab rabun dan lebihnya silau. Pastu spek hilang dalam simpan maksudnya lupa simpan kat mana. Dalam masa yang sama nekad nak cuba Carotomax. Ada niat lain jugak, kononnya comey sikit kalau pakai shawl tanpa spek. hihi... Semenjak consume Carotomax sekarang dah x pakai spek lagi. Dah boleh memandu waktu malam dan rasa kurang silau. Alhamdulillah. Dah masuk botol ke 3 dan masih dan akan teruskan consume.

Testimoni 2 🌻

Ayah kepada office mate try carotomax. Ada masalah selaput. Alhamdulillah lepas cuba vitamin mata ni rasa penglihatan lebih jelas.

Testimoni 3 🌻

Anak kepada office mate ada masalah mata sejak kecil.  Cuba carotomax. Boleh dikatakan every month repeat order. Alhamdulillah serasi.Memang sangat disyorkan kepada semua.


Berminat?? Sila hubungi Yati di talian 017 - 365 7125 atau add fb https://www.facebook.com/Nor Hayati dan jangan lupa like fanpage Yati https://www.facebook.com/pages/Vitamin-Sihat-Cantik


* Supplemen / vitamin bukanlah ubat. Pengambilan supplemen adalah bertujuan untuk mengisi kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh badan akibat diet harian yang tidak seimbang.

No comments:

Post a Comment