Friday, 17 February 2017

Kenapa Perlu Join Shaklee

Assalamualaikum semua

Lelaki atau wanita, Tua atau muda hari ini perlu sertai keluarga Shaklee. Kenapa saya berkata sedemikian?Hari ini boleh dikatakan semua harga barang naik. Dulu mungkin boleh abaikan kehendak dan hanya utamakan keperluan. Tetapi kalau sudah sampai tahap keperluan asasi pun dah nak miss out bagaimana tu? Adakah kita hanya hendak berserah kepada takdir tanpa berbuat apa2. Mungkin jika belum berkahwin tidak akan terasa sangat. Tetapi jika sudah berkeluarga apa nak dijawab jika keperluan isteri dan anak2 tidak dapat dipenuhi.

Stres kah? Jika stres ia adalah tanda positif. Dan jika tiada apa2 perasaan ini bermakna kita sudah selesa dapat Zon Selesa. Tahukah anda Zon Selesa boleh membunuh? Nauzubillah... Minta Allah pelihara kita.

Betapa pentingnya kita hari ini mempunyai pendapatan kedua. Shaklee ada apa yang kita mahukan.

Bagaimana Shaklee membantu?

1) Dapat menikmati suplemen dengan harga yang lebih murah. Jimat hingga 30%

2) Ganjaran wang tunai setiap bulan jika cukup point yang ditetapkan

3) Layak menikmati Bonus Kereta

4) Layak sertai Percutian 5 Bintang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee

5) Layak sertai Umrah secara percuma

Dan banyak lagi manfaat lain.

Jom sama2 kita usaha demi kehidupan yang lebih baik bersama Shaklee.Yuran pendaftaran serendah RM79.50.

Jangan bertangguh lagi kerana bertangguh adalah pencuri masa.

Berminat?? Sila hubungi Yati di talian 017 - 365 7125 atau add fb https://www.facebook.com/Nor Hayati dan jangan lupa like fanpage Yati https://www.facebook.com/pages/Vitamin-Sihat-Cantik


* Supplemen / vitamin bukanlah ubat. Pengambilan supplemen adalah bertujuan untuk mengisi kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh badan akibat diet harian yang tidak seimbang.


No comments:

Post a Comment