Saturday, 25 February 2017

ESP Shaklee x sedap



Assalamualaikum semua

Ada yang complain ESP x sedap. Ada yang complain x lalu nak telan ESP. Kepada yang susah nak telan saya sharekan resipi yang akan buat ESP rasa sangat sedap.





Tetapi macam ESP Lover selalunya lebih suka ambik natural je. Lagi senang kan. Bancuh dengan air suam atau sejuk pun ok dah... tu pun dah rasa creamy... nyummmy... marvelous....

Meh cuba lekas...

Berminat?? Sila hubungi Yati di talian 017 - 365 7125 atau add fb https://www.facebook.com/Nor Hayati dan jangan lupa like fanpage Yati https://www.facebook.com/pages/Vitamin-Sihat-Cantik


* Supplemen / vitamin bukanlah ubat. Pengambilan supplemen adalah bertujuan untuk mengisi kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh badan akibat diet harian yang tidak seimbang.
 

No comments:

Post a Comment