Monday, 5 September 2016

Suplemen untuk tambahkan berat badan

Kebanyakan orang nak kurangkan berat badan kan? Tetapi masih ada golongan yang 'kurang berat' tau.. Hihi... macam kiter la. Bukannya sebab x makan tapi agak susah nak gerakkan jarum kat penimbang tu. Bila berjalan pun melayang2 jer.

Boleh cuba ikhtiar dengan amalkan suplemen Shaklee yang awesome ni.


Dalam set ni ada :-

ESP - sumber protein terbaik

Meal shakes - menambah tenaga dan selera makan

Vitalea - multivitamin

B complex - menambah tenaga dan selera makan

Berminat?? Sila hubungi Yati di talian 017 - 365 7125 atau add fb https://www.facebook.com/Nor Hayati dan jangan lupa like fanpage Yati https://www.facebook.com/pages/Vitamin-Sihat-Cantik


* Supplemen / vitamin bukanlah ubat. Pengambilan supplemen adalah bertujuan untuk mengisi kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh badan akibat diet harian yang tidak seimbang.


Thursday, 1 September 2016

PROMOSI SEPTEMBER 2016


Bulan ni bulan cantik?? Kenapa ye?

Sebab bulan ni Shaklee buat promosi untuk 2 suplemen yang hot dan meletop.

Apa lagi kalau bukan ESP dan Vitamin C.

Kenapa ESP TERBAIK?



Beli 6 dapat 7 dan beli 2 dapat less 5%.

Di samping tu promosi Vitalea for Children masih dikekalkan dengan beli 3 dapat 4 botol.



Memang sangat untung dan berbaloi2...

Berminat?? Sila hubungi Yati di talian 017 - 365 7125 atau add fb https://www.facebook.com/Nor Hayati dan jangan lupa like fanpage Yati https://www.facebook.com/pages/Vitamin-Sihat-Cantik


* Supplemen / vitamin bukanlah ubat. Pengambilan supplemen adalah bertujuan untuk mengisi kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh badan akibat diet harian yang tidak seimbang.