Friday, 25 September 2015

Peluang Bercuti ke Bangkok secara PERCUMA !!!

Siapa yang layak menyertainya?
1. Anda adalah pengedar, tetapi belum menjadi Pemimpin Perniagaan sebelum Januari 2015
2. Pangkat tertinggi anda adalah Supervisor sebelum Januari 2015
3. Anda merupakan seorang pengedar baru antara bulan Januari 2015 - Januari 2016

Kriteria Kelayakan: 
1. Anda adalah pengedar, tetapi belum menjadi Pemimpin Perniagaan sebelum Januari 2015       
a) Di antara Januari 15 - Ogos 15 anda belum menjadi Pemimpin Perniagaan: Anda perlu melayakkan diri    sebagai efektif Supervisor atau mencapai pangkat yang lebih tinggi untuk minimum mana-mana 4    bulan dalam tempoh kelayakan.      
b) Di antara Januari 15 - Ogos 15 anda merupakan Pemimpin Perniagaan: Anda hendaklah kekal efektif    pada  pangkat tertinggi atau mencapai pangkat yang lebih tinggi, minimum mana-mana 4 bulan dalam    tempoh kelayakan.       

2. Pangkat tertinggi anda adalah Supervisor sebelum Januari 2015      
a) Di antara Januari 15 - Ogos 15 pangkat tertinggi anda adalah Supervisor: Untuk melayakkan diri, anda    perlu  efektif mencapai pangkat Senior Supervisor dan ke atas, minimum mana-mana 4 bulan dalam    tempoh kelayakan.          
b) Di antara Januari 15 - Ogos 15 pangkat tertinggi anda adalah Senior Supervisor atau lebih tinggi: Untuk       melayakkan diri, anda perlu efektif pada pangkat tertinggi anda atau mencapai pangkat yang lebih       tinggi bagi minimum mana-mana 4 bulan dalam tempoh kelayakan.

3. Anda merupakan seorang pengedar baru antara bulan Januari 2015 - Januari 2016    
a) Di antara Januari 15 - Ogos 15 anda tidak menjadi Pemimpin Perniagaan: Anda perlu melayakkan diri    sebagai efektif Supervisor atau mencapai pangkat yang lebih tinggi bagi minimum mana-mana 4 bulan    dalam tempoh kelayakan.      
b) Di antara Januari 15 - Ogos 15 anda menjadi Pemimpin Perniagaan: Anda perlu efektif pada pangkat    tertinggi anda atau mencapai pangkat yang lebih tinggi bagi minimum mana-mana 4 bulan dalam tempoh          kelayakan.     
c) Pengendar baharu di antara bulan September 15 - Januari 16 boleh memenuhi kelayakan dengan    mencapai tahap efektif Supervisor atau tahap yang lebih tinggi bagi minimum mana-mana 4 bulan dalam   tempoh kelayakan.

PERCUTIAN 4 HARI 3 MALAM....
HOTEL FREE !!!
MAKAN FREE !!
TRANPORTATION FREE !!!
SEMUA FREE..... 

Kepada yang belum mendaftar .. boleh daftar ya.. Bagaimana nak daftar?

atau 

Sila hubungi Yati di talian 017 - 365 7125 atau add fb https://www.facebook.com/Nor Hayati dan jangan lupa like fanpage Yati https://www.facebook.com/pages/Vitamin-Sihat-Cantik


No comments:

Post a Comment