Sunday, 31 May 2015

LECITHIN Bukan hanya untuk kurangkan berat badan





Mula2 berkecimpung dalam bisnes Shaklee ingatkan Lecithin hanya untuk kurangkan berat badan je.. Teringat kembali bila attend Health and Wellness Talk di Hotel Amani, Bandar Baru Bangi.. Terus membuka mataku betapa pentingnya amalkan Lecithin ni.. Sebab tu pentingnya kita menuntut ilmu. Nak jadi Master dalam bidang ni harus la ada ilmu kan... Tajuk talk hari tu kalau x salah "Kesihatan Minda". Lecithin merupakan salah satu suplemen yang baik untuk kesihatan minda.


Bagaimana ya??

Sumber utama kolina yang menghasilkan lebih neurotransmitter acetylcholine di mana ia meningkatkan daya ingatan dan fungsi otak.

Selain itu Lecithin juga :

< Melindungi hati
< Memecahkan lemak dan kolestrol
< Menghalang obesiti
< Mencantikkan otot dan kulit
< Mengurangkan alergi
< Menghalang terbentuknya batu karang
< Mengurangkan stres
< Mengawal tekanan darah
< Memperbaiki prostat lelaki
< Mengurangkan sembelit

Nak tengok testimoni Lecithin boleh google jer.. taip je testimoni Lecithin.. cer try...


Berminat?? Sila hubungi Yati di talian 017 - 365 7125 atau add fb https://www.facebook.com/Nor Hayati dan jangan lupa like fanpage Yati https://www.facebook.com/pages/Vitamin-Sihat-Cantik
 
* Supplemen / vitamin bukanlah ubat. Pengambilan supplemen adalah bertujuan untuk mengisi kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh badan akibat diet harian yang tidak seimbang.




No comments:

Post a Comment