Sunday, 12 August 2018

List Untuk Beli Barang Dapur. Perlukah?


Assalamualaikum semua

Kebanyakan wanita sangat suka satu aktiviti ni. Haha.. boleh teka tak? Nampak ada yang senyum meleret tu, faham la tu. Off course la yang paling suka aktiviti membeli belah atau shopping barang dapur.


Sunday, 22 April 2018

Tips Ajar Anak Menggosok Gigi

Assalamualaikum semua

Macam-macam ragam nak mengajar anak menggosok gigi. Empat anak kesemuanya lain ragamnya.

Saturday, 14 April 2018

Manfaat Suplemen Untuk Ibu Menyusu

Assalamualaikum semua

Ada yang rasa perlu amal suplemen dan ada yang rasa tidak. Tak mau gaduh-gaduh ok kita raikan dan hormati pendapat masing-masing.

Wednesday, 4 April 2018

Promosi ESP April 2018

Assalamualaikum semua

Bulan ni Shaklee ada buat promosi untuk produk hot iaitu Esp. Beli 5 canister akan dapat voucher RM50 yang boleh digunakan untuk pembelian seterusnya.


Tuesday, 3 April 2018

Anak Lambat Bercakap : Apa Nak Buat?

Assalamualaikum semua

Tengah buat apa tu? Sekadar nak berkongsi hasil pembacaan dan pengalaman sendiri yang mempunyai anak yang dikesan mempunyai masalah pertuturan seperti "Lambat Bercakap" atau "Speech Delay".

Monday, 2 April 2018

Tips Pekatkan Susu Ibu

Assalamualaikum semua

Tanpa ilmu dan pengalaman ibu-ibu muda yang baru melahirkan anak sulong sudah pasti akan susah hati jika mengalami masalah ketika hendak menyusukan bayi.


Thursday, 15 March 2018

Keistimewaan Youth Shaklee - Kehabisan Stok Dalam Masa 3 Hari

Assalamualaikum semua

3 hari di pasaran Youth skincare dah sold out. Hebat! Ramai yang terkejut, haha.. pelik buat mandi ke cepat sangat habis stok.

Produk bagus memang macam ni.

Apa yang ada dalam set Youth ni? Akak kongsikan kat sini :

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER